COMBI Hardenberg :: Personenwagens
 
 

 

Glas Service

Snel, zonder administratieve rompslomp en met garantie verzorgen wij voor u de ruitreparatie of ruitvervanging. En is de reparatie aan uw ruit wat minder urgent, dan doen we het gewoon in combinatie met een servicebeurt aan uw auto.

 

Check Service

Kom langs bij COMBI en laat uw auto controleren voor een wintercheck of vakantiecheck. Daarbij wordt de auto op een groot aantal belangrijke punten gecontroleerd. Kleine moeite, groot plezier. Zo kunt u er zeker van zijn dat u nooit voor verrassingen komt te staan.

 

Leenauto

Mocht w auto bij de garage staan en heeft u vervangend vervoer nodig? Dan is het mogelijk om een leenauto te reserveren, die u kunt gebruiken totdat uw eigen auto is behandeld. Met dit vervangende vervoer hoeft u zich gelukkig geen zorgen te maken over uw mobiliteit.

 

APK

COMBI is het adres voor uw jaarlijkse APK-keuring in Hardenberg. In combinatie met een grote onderhoudsbeurt is de APK-keuring zelfs gratis. U betaalt dan alleen voor de viergasmeting (benzine) of roetmeting (diesel) en de afmeldkosten. Ook voor de APK-keuring kunt u gebruikmaken van de haal- en brengservice en/of een vervangende auto.

 

Banden Service

COMBI levert  banden van alle bekende merken tegen concurrerende prijzen. Voor betere rijeigenschappen en grotere veiligheid adviseren zowel bandendeskundigen als consumenten- en verkeersveiligheids-organisaties banden met 2 millimeter profiel te laten vervangen. Controleer de banden ook op eventuele beschadigingen, sneden, scheuren, blaren, ouderdom etc. Overigens bevelen wij u aan om banden zeker na 6 jaar te vervangen. Oude banden brengen de veiligheid ernstig in het geding. 

Uitlijning
Klachten zoals bandenslijtage aan de buiten- of binnenkant, het naar één kant trekken van de auto, het zwaar of licht sturen van de auto, het niet fijn de bocht in of uit sturen van de auto, het niet terugdraaien van het stuur na een bocht kan betekenen dat de auto niet correct is uitgelijnd. Het uitlijnen van een auto is een specialisme, waarbij het niet alleen bij sporing stellen blijft, zoals vaak wordt gedacht. Maar ook wielvlucht en askanteling spelen een belangrijke rol.

COMBI beschikt over professionele uitlijnapparatuur om uw auto op een correct wijze uit te lijnen.

Service_werkplaats.png

Airco Service

De airconditioninginstallatie zorgt voor een optimaal klimaatcomfort tijdens het autorijden. COMBI zorgt op haar beurt voor het welzijn van deze airconditioninginstallatie met de AircoService:

  • De gratis airco check: Algehele controle van de airco installatie, met preventief karakter
  • Anti geurbehandeling: Aanbevolen bij klachten over onaangename geuren, specifiek bij het in schakelen van de airco.
  • Afvullen van aircosysteem: Toe te passen bij klachten over onvoldoende werking van de airco installatie door te weinig ‘koudemiddel’ in het systeem.
  • Airco reparaties: Het opsporen en verhelpen van lekkages, het verrichten van reparaties.

 

Storingen

Klaar terwijl u wacht! Voor bepaalde onderhoud werkzaamheden hoeft u wat ons betreft geen afspraak van tevoren te maken. Wanneer het gaat om de vervanging van banden, uitlaat of accu, maar ook voor de controle en verversing van motorolie kunt u doormiddel van onze Combi Fit formule direct bij ons terecht. Terwijl u een kopje koffie drinkt of even in de showroom kijkt, voeren wij de betreffende handeling direct voor u uit.

 

Schade herstel

Ook bij schade gevallen kunt u bij COMBI terecht. Wij kennen immers u en uw auto! En de schadepenningen? Die worden door de verzekeraar gewoon uitgekeerd. Maakt u zich niet ongerust. 

 

Uw leaseauto

Wij werken samen en repareren/onderhouden voor diverse leasemaatschappijen, zodat ook uw leaseauto de service krijgt die het nodig heeft!

LeaseMaatschappijen_staand.png