COMBI Hardenberg :: Bestelwagens
 
 
 

banden.jpg

 
 

Werkplaats

Auto Combi is als bedrijfswagenspecialist uw mobiliteitspartner! Wij zorgen dat uw bedrijf niet stil komt te staan. Bij reparatie en onderhoud bieden wij u de mogelijkheid om vervangend vervoer te regelen. Onze werkplaats die speciaal is ingericht voor bedrijfswagens en voldoet aan de laatste eisen is uitgerust met monteurs die zijn opgeleid tot bedrijfswagenmonteur.

Aanhanger

Veilig op de weg... laat uw aanhangwagen minimaal
1x per jaar door ons controleren d.m.v. de aanhanger onderhoudsbeurt. Bij deze onderhoudsbeurt wordt controle verricht op de gehele aanhangwagen o.a.: oplooprem, remmen, assen, chassis, banden, wielen, verlichting etc. Wij voeren onderhoud en reparatie uit volgens de BOVAG richtlijnen.

LPK (Laadkleppen Periodieke Keuring)

Jaarlijks keuren, verplicht en veilig! Dankzij dit keurmerk is de veiligheid van uw laadklep beter gewaarborgd. Auto Combi onderhoud en keurt diverse merken laadkleppen. Wanneer een laadklep het LPK Keurmerk draagt, betekent dit het volgend:

  • De laadklep wordt jaarlijks gekeurd
  • De keuring wordt uitgevoerd door een speciaal opgeleide keurmeester
  • De laadklep voldoet aan alle eisen die zijn opgenomen in de LPK checklist 

Regelmatige steekproeven door een onafhankelijke instantie garanderen de kwaliteit van het LPK Keurmerk. Wij adviseren u de onderhoudsbeurt van uw laadklep te combineren met de LPK keuring.
Voor alle zekerheid en voor alle veiligheid.

Toptruck2_klein.jpg

Bedrijfswageninrichting

Onze kennis, ervaring en techniek worden ondersteund door gebruik van beste materialen. Zo levert Auto Combi de inbouwsystemen van Sterntec, een naam die garant staat voor uitgebreide mogelijkheden en uitstekende kwaliteit. Wij kunnen u daarbij ook een ruim aanbod doen op het gebied van kasten, laden en toebehoren, zoals; Metalen inrichtingen met behulp van de productlijnen Grön, Kögl en Prof Aluminium inrichtingen met behulp van de productlijn Alu.

Tachograafplicht voor BE-Combinaties

Iedere bedrijfsauto in de klasse N1 (bestelauto) of M1 (van een personenwagen afgeleide bedrijfsauto) die in combinatie met een aanhanger de maximale toegestane massa van 3.500kg overschrijdt, dient een tachograaf hebben.

Auto Combi biedt volledige Tacho Service doordat wij door de RDW gecertificeerd zijn voor inbouw, ijken en onderhouden van de meest voorkomende merken tachograafsystemen.

Tachograafplicht voor BE-Combinaties

Iedere bedrijfsauto in de klasse N1 (bestelauto) of M1 (van een personenwagen afgeleide bedrijfsauto) die in combinatie met een aanhanger de maximale toegestane massa van 3.500kg overschrijdt, dient een tachograaf hebben.

Wij bieden volledige Tacho Service doordat wij door de RDW gecertificeerd zijn voor inbouw, ijken en onderhouden van de meest voorkomende merken tachograafsystemen.