COMBI Hardenberg :: Private Lease

Wat houdt private lease in?

Er zijn meerdere manieren om een auto te financieren; een nieuwe of een tweedehands auto aanschaffen. Aan de andere kant is er ook een mogelijkheid (en steeds populairdere manier) om een auto privé te leasen. In de praktijk houdt het in dat u voor een bepaalde periode maandelijks een van tevoren vastgesteld leasebedrag betaalt. Hiervoor ontvangt u een nieuwe auto die u na die periode weer inlevert. Vervolgens kunt u weer een andere auto leasen. Uiteraard verschilt het maandbedrag per auto. Laat u door ons adviseren en vraag vrijblijvend een offerte met uw wensen aan. 

Vraag een offerte op maat aan:  Offerte_icon2.png 

Voordelen 

  • All-in prijs

  • Wegenbelasting

  • Veel extra opties

  • Allrisk verzekering

  • Internationale pechhulp

  • Reparatie, onderhoud en banden

 

Lease Actie

Neem contact met ons op om uw mogelijkheden van private lease te bespreken!

Up_Combi.png

ACTIE: U kunt al een Volkswagen Up! leasen vanaf
€ 199,- per maand!

Compass Lease

Compass Lease is een initiatief van COMBI en is dus een lokale leasemaatschappij. U kunt zowel zakelijk als privé en voor korte of langere periode een auto leasen. Of u nu kiest voor Shortlease, duurzaam rijden met het Eco Lease Plan, Financial Lease of Operational Lease, Compass Lease biedt u altijd een leaseplan en advies op maat.

Omdat Compass Lease merkonafhankelijk is kunnen alle type en merken auto’s geleverd worden. Bij Compass Lease hebt u uw eigen contactpersoon voor al uw zaken op gebied van auto lease. U wordt voorzien van advies en ontzorgt tot in detail (van aanschaf tot financiering en onderhoud), zodat u eenvoudig uw weg kunt voortzetten. Compass Lease, uw persoonlijke partner in mobiliteit!

Compasslease_logo.jpg


BEKIJK DE MOGELIJKHEDEN >>