COMBI Hardenberg :: Business Lease
 

WELKOM LEASERIJDERS

COMBI, aangesloten bij Bosch Car Service, is hét adres voor totale service aan uw leaseauto. Wij beschikken over de modernste controle- en diagnoseapparatuur en hebben de juiste techniek, kennis en expertise in huis om uw leaseauto goed én volgens fabrieksvoorschriften te onderhouden, met behoud van de fabrieksgarantie.

Plan een serviceafspraak. Geef u voorkeur aan qua datum, zodat u geholpen wordt op een moment dat het u uitkomt: 
Agenda.png

 

Fleetowner

Als wagenparkbeheerder bent u hier ook aan het juiste adres. Beheer samen met ons uw wagenpark. Gezamenlijk bekijken wij welke mogelijkheden van autolease bij  uw organisatie aansluiten. Door samenwerking blijft uw wagenpark compleet en veilig op de weg. U kunt als wagenparkbeheerder bij ons terecht voor: 
 

  • Aanschaf nieuw leasepakket
  • Aanpassing in bestaand leasepakket
  • Onderhoud 
  • Reparatie
  • Schade

Zakelijk een auto leasen

Compass Lease is een initiatief van COMBI en dus een lokale leasemaatschappij. U kunt zowel zakelijk als privé en voor korte of langere periode een auto leasen. Want u bent niet gewoon op zoek naar een auto. U bent op zoek naar de auto die het beste past bij u. Dat willen wij ook. Of u nu kiest voor Shortlease, duurzaam rijden met het Eco Lease Plan, Financial Lease of Operational Lease, Compass Lease biedt u altijd een leaseplan en advies op maat.

Omdat Compass Lease merkonafhankelijk is kunnen alle type en merken auto’s geleverd worden. Bij Compass Lease hebt u uw eigen contactpersoon voor al uw zaken op gebied van auto lease. U wordt voorzien van advies en ontzorgt tot in detail (van aanschaf tot financiering en onderhoud), zodat u eenvoudig uw weg kunt voortzetten. Compass Lease, uw persoonlijke partner in mobiliteit!

Compasslease_logo.jpg


BEKIJK DE MOGELIJKHEDEN VAN ZAKELIJK LEASEN >>