COMBI Hardenberg :: Erkend Duurzaam

Erkend Duurzaam certificaat

  • Partner in duurzame mobiliteit
  • Persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers
  • Afvalscheiding en zuinige productieprocessen
  • Maatschappelijk betrokken door o.a. sociale sponsoring
  • Energiebesparing

Duurzaam ondernemen is zoeken naar een evenwicht tussen een beter milieu, tevreden en gezonde medewerkers, winst en het leveren van een positieve bijdrage aan de maatschappij. Wij gaan met volle energie het nieuwe jaar in, want voor het derde jaar op rij zijn wij Erkend Duurzaam  gecertificeerd.


Hoe wij dat bereikt hebben leest u hier:

Duurzaam ondernemen doen wij door aandacht te hebben voor de 3 P’s (people, planet, profit). Dit ondernemerschap is voor ons al lang geen trend meer, maar een vast element in onze organisatie.
Dit komt onder andere door gecertificeerde monteurs binnen ons team voor o.a. elektrische auto’s.
Onze werkplaats is dan ook klaar voor de toekomst.  Daarnaast investeren wij in sponsoring van regionale sportverenigingen middels ons autocombiclubsupport.nl systeem. Op deze manier leveren wij graag een bijdrage aan de lokale verenigingen en de ontwikkeling van (jonge) mensen.


Het certificaat dat speciaal ontwikkeld is voor de automotive sector is voor ons een erkenning van de duurzame inspanningen die wij leveren, al jaren! Zowel bedrijven als particulieren vragen naar het MVO-keurmerk en kiezen steeds meer voor duurzaam. Wij zijn dan ook trots op het behaalde en behouden certificaat en dragen graag een steentje bij om maatschappelijk verantwoord te blijven ondernemen!

Kiest u in 2018 ook weer voor duurzaam?

Graag tot ziens.

Team Auto Combi