COMBI Hardenberg :: Over ons

COMBI, uw partner in mobiliteit

COMBI biedt slimme mobiliteitsoplossingen met het oog op vandaag én op de toekomst. Wij zijn een merkonafhankelijk garagebedrijf en kunnen alle merken, alle type auto’s en bedrijfswagens leveren en onderhouden.

COMBI is dus hét adres voor totale service aan uw personenwagen, bestelwagen, camper, truck en trailer! Kwaliteit en expertise bieden wij door een BOVAG autobedrijf in de regio te zijn met het Bosch Car Service en TopTruck concept. Behalve het reguliere onderhoud kunt u bij ons ook terecht voor APK, aircoservice, banden en uitlijning, ruitreparatie, voertuigaanpassingen en schadeherstel.

Naast allerlei vormen van verhuur en (short)leasing voor zowel de particuliere als zakelijke markt, bieden we ook diverse oplossingen voor wagenparkbeheer en mobiliteitsadvies. De mogelijkheden bij COMBI zijn heel divers, maar voortdurend doeltreffend en kostenbewust. We bieden altijd een mobiliteitsoplossing die bij u past.

Graag tot ziens!

Bekijk onze bedrijfsfilm

OPENINGSTIJDEN

Showroom
Maandag t/m vrijdag: 08.00 - 18.00 uur
Zaterdag: 09.00 - 16.00 uur

Werkplaats 
Maandag t/m vrijdag: 08.00 - 17.00 uur
Zaterdag: 09.00 - 12.00 uur 

Carwash
Maandag t/m vrijdag: 08.30 - 18.00 uur
Zaterdag: 08.30 - 17.00 uur 


HIER VINDT U ONS

CLUBSUPPORT

Header_clubsupport_klein.png

Gouden COMBI: U een goed onderhouden auto, uw club een donatie.

Als Hardenbergs bedrijf met een warm hart voor het lokale verenigingsleven, schenkt COMBI ieder jaar een percentage van haar inkomsten aan clubs en verenigingen in de gemeente. En het leuke is: als klant bepaalt u zelf aan welke club! 

Dat gaat heel eenvoudig; u vult op de website van autocombiclubsupport.nl het factuurbedrag van uw rekening in en ziet meteen welk bedrag wordt geschonken aan de club van uw keuze.